Maizena koekjes met koekstempels!

Iedereen houdt van koekjes. Heb je dus een workshop voor kinderen of gewoon een luie zondag en wil je iets lekker maken? Dan is er niks leuker dan maizena koekjes bakken! Vooral kinderen vinden het geweldig. Laat ze meehelpen met het proces. Ingrediënten mixen, het deeg kneden en uitrollen. Ze kunnen er geen genoegen van krijgen.

Maizena koekjes

Een voorbeeld van een lekker koekje, zijn de maizena koekjes. Deze zijn ideaal om samen met kinderen te maken. Niet zijn ze alleen super lekker, maar ook nog eens gemakkelijk, het vergt weinig tijd en je hebt niet veel ingrediënten nodig. De benodigdheden heb je waarschijnlijk wel in je keukenkastje liggen.

De maizena koekjes zijn zeer luchtig en vallen bij iedereen in de smaak. De kinderen kunnen deze koekjes elk gewenste vorm geven. Het is leuk om voor de afwisseling een druppeltje eetbare kleurstof aan het deeg te geven. Het creëert een gaaf effect en kinderen zullen er weg van zijn. Een ander idee is om de koekjes te bestempelen met een speciale koekstempel. Voor de variatie zou je ook Marokkaanse koekjes kunnen bakken.

Maak je koekjes speciaal

Je kunt je eigen unieke koekstempels op maat laten maken. Denk aan bijvoorbeeld aan logo voor je eigen bedrijf, of een leuke tekst voor een feestje. De koekstempels kun je ook voor andere doeleinden gebruiken zoals een afdruk op marsepein en fondant. Erg leuk dus om een unieke koekstempel te bezitten en jouw creatie te markeren.

De maizena koekjes krijgen door het gebruik van een koekstempel vrijwel direct een aparte uitstraling, en onderscheiden zich van overige koekjes. De koekstempel wordt geheel naar jouw wens en op maat gemaakt.